Categoria II. Comerç electrònic

Programa Kit Digital


Programa Kit Digital cofinançat pels fons Next Generation (EU) del mecanisme de recuperació i resiliència
Segment I (10 – 50 empleats)
Import màxim de subvenció 2.000€
Segment II (3 – 9  empleats)
Import màxim de subvenció 2.000€
Segment III (0 – 3  empleats)
Import màxim de subvenció 2.000€

Disseny i desenvolupament el teu ecommerce perquè que puguis vendre tots els teus productes a través d’internet de la manera òptima, segura i intuïtiva possible per part de l’usuari.

Optimitzem el teu ecommerce, fent sigui més fàcil de trobar, cercar els productes i que estigui correctament indexada als principals buscadors.

01

Usabilitat i navegació

Especial dedicació a cuidar la usabilitat i la navegació a la web. Creem webs sense manual de instruccions. Creem projectes atractius i de fàcil navegació per a l’usuari, així com, de gestió senzilla i intuïtiva.

02

Processos estàndards

Ús de sistemes de programació validats, seguiment d’estàndards, així com documentació dels processos complexos, en vista a futures modificacions o actualitzacions de l’entorn.

03

Disseny Web

Disseny web actual, modern, atractiu; seguint les línies de la imatge corporativa del client. Respectant colors, tipografies, formes, etc. i adaptant el projecte a aquests aspectes, per donar-li una coherència amb tot el context visual del client.

Programació i maquetació del projecte web (HTML, CSS, PHP, JS, MySQL) amb la utilització del CMS Prestashop:

 • Fàcil ús. Interfície fàcil d’utilitzar, clar i intuïtiva.
 • Motors de recerca i SEO.  Estructura i elements optimitzats per SEO, per tal que el teu lloc aparegui el més amunt possible en els resultats de cercadors com Google, Bing, Yahoo i altres.
 • Ús mundial. Prestashop es tracta d’una plataforma de codi obert, de manera que hi ha una millora contínua per part de la comunitat.
 • Extensions. Possibilitat il·limitada de funcionalitats que ens permeten augmentar les prestacions i processos del lloc web.
 • Multi idioma. Capacitat de suportar múltiples idiomes.
 • Gran capacitat de personalització.

La part pública serà accessible a tots els usuaris.

L’administrador de contingut (part privada) estarà protegit amb usuari i contrasenya. Aquest administrador ens permet crear/editar/eliminar els apartats de la web.

Recomanem que el client realitzi petits canvis; per a canvis grans de contingut o d’estructura recomanem que contacti amb nosaltres per evitar desperfectes.

Utilitzarem estàndards per una correcta visualització de la web en qualsevol navegador. Plantejarem el projecte de tal manera que la web sigui responsive, és a dir, que tinguin una correcta visualització i estructura en qualsevol dispositiu de sobretaula, mòbil o tablet.

Característiques principals dels projectes de desenvolupament webOPTIMITZACIÓ SEO

Optimització SEO en estructura i continguts. Estructura i elements optimitzats per a un òptim posicionament; per tal que el teu lloc aparegui el més amunt possible en els resultats de cercadors com Google, Bing, Yahoo i altres.


GOOGLE ANALYTICS

Integració amb Google Analytics: ens ajudarà a estudiar i tenir el coneixement del comportament de les visites cap al lloc web.


SEGURETAT

Protocols de seguretat i antispam per garantir un òptim funcionament del projecte web.


Pagament segur

Pagament 100% segur mitjançant la integració dels principals sistemes de pagament online: (TPV Virtual, PayPal, Stripe, transferència bancària, etc.).


SISTEMA D'ENVIAMENTS

Possibilitat de delimitar els enviaments per àmbits geogràfics; establir diferents transportistes i diferents tarifes d'enviament segons zona geogràfica, pes, volum, etc.


IDIOMES

Sistema Multi idioma integrat: possibilitat d’habilitar diferents idiomes a la web i de gestionar-ne correctament i de manera individual cada traducció.


RGPD

Estàndards de tractament d’informació i elements requerits per la llei de protecció de dades RGPD.
* Els textos legals i particularitats de cada client en aquesta matèria són responsabilitat del client.


FORMACIÓ

Formació per part d'Umbrella a l’equip del client per a la gestió integral del portal web i l'ús de totes les seves possibilitats.

Preus


Fins a 15 apartats

2.400 €

Fins a 50 apartats

6.900€

La pujada manual de productes tindrà un cost addicional en funció del volum total de productes
*Preus sense IVA

Contacta amb nosaltres


Si vols rebre més informació sobre Comerç electrònic dins el programa Kit Digital d’Acelera Pyme o sobre qualsevol altre de les solucions de digitalització que et podem oferir, contacta amb nosaltres a través del següent formulari:

  Nom i cognoms *

  Email *

  Telèfon *

  Empresa

  Estic interessat en: *

  Observacions

  Accepto rebre informació sobre les activitats, productes i serveis d’UMBRELLA DIGITAL PARTNER, SL

  Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])
  Responsable del tractament: UMBRELLA DIGITAL PARTNER, SL
  Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de marketing digital, disseny, desenvolupament web, publicitat i comunicació.
  Drets: Pot exercir els drets previstos als articles 15 a 22 del RGPD, que es recullen a la nostra política de privacitat.