Categoria I. Lloc web i presència a internet

Programa Kit Digital


Programa Kit Digital cofinançat pels fons Next Generation (EU) del mecanisme de recuperació i resiliència
Segment I (10 – 50 empleats)
Import màxim de subvenció 2.000€
Segment II (3 – 9  empleats)
Import màxim de subvenció 2.000€
Segment III (0 – 3  empleats)
Import màxim de subvenció 2.000€

Disseny i desenvolupament de pàgines web corporatives i tota mena de projectes de desenvolupament web a mida.

Optimitzem la teva web, fent  sigui més fàcil de trobar, de ser entesa i que estigui correctament indexada als principals buscadors.

01

Usabilitat i navegació

Especial dedicació a cuidar la usabilitat i la navegació a la web. Creem webs sense manual de instruccions. Creem projectes atractius i de fàcil navegació per a l’usuari, així com, de gestió senzilla i intuïtiva.

02

Processos estàndards

Ús de sistemes de programació validats, seguiment d’estàndards, així com documentació dels processos complexos, en vista a futures modificacions o actualitzacions de l’entorn.

03

Disseny Web

Disseny web actual, modern, atractiu; seguint les línies de la imatge corporativa del client. Respectant colors, tipografies, formes, etc. i adaptant el projecte a aquests aspectes, per donar-li una coherència amb tot el context visual del client.

Programació i maquetació del projecte web (HTML, CSS, PHP, JS, MySQL) amb la utilització del CMS WordPress.org:

 • Fàcil ús. Interfície fàcil d’utilitzar, clar i intuïtiva.
 • Motors de recerca i SEO.  Estructura i elements optimitzats per SEO, per tal que el teu lloc aparegui el més amunt possible en els resultats de cercadors com Google, Bing, Yahoo i altres.
 • Ús mundial. WordPress.org es tracta d’una plataforma de codi obert, de manera que hi ha una millora contínua per part de la comunitat. Usat per grans organitzacions de mitjans de comunicació, com és el cas de TIME i CNN.
 • Extensions. Possibilitat il·limitada de funcionalitats que ens permeten augmentar les prestacions i processos del lloc web.
 • Multi idioma. Capacitat de suportar múltiples idiomes.
 • Gran capacitat de personalització.

La part pública serà accessible a tots els usuaris.

L’administrador de contingut (part privada) estarà protegit amb usuari i contrasenya. Aquest administrador ens permet crear/editar/eliminar els apartats de la web.

Recomanem que el client realitzi petits canvis; per a canvis grans de contingut o d’estructura recomanem que contacti amb nosaltres per evitar desperfectes.

Utilitzarem estàndards per una correcta visualització de la web en qualsevol navegador. Plantejarem el projecte de tal manera que la web sigui responsive, és a dir, que tinguin una correcta visualització i estructura en qualsevol dispositiu de sobretaula, mòbil o tablet.

Característiques principals dels projectes de desenvolupament webOPTIMITZACIÓ SEO

Optimització SEO en estructura i continguts. Estructura i elements optimitzats per a un òptim posicionament; per tal que el teu lloc aparegui el més amunt possible en els resultats de cercadors com Google, Bing, Yahoo i altres.


GOOGLE ANALYTICS

Integració amb Google Analytics: ens ajudarà a estudiar i tenir el coneixement del comportament de les visites cap al lloc web.


SEGURETAT

Protocols de seguretat i antispam per garantitzar un òptim funcionament del projecte web.


RGPD

Estàndars de tractament d’informació i elements requerits per la llei de protecció de dades RGPD.
* Els textes legals i particularitats de cada client en aquesta matèria són responsabilitat del client.


IDIOMES

Sistema Multi idioma integrat: possibilitat d’habilitar diferents idiomas a la web i de gestionar-ne correctament i de manera individual cada traducció.


FORMACIÓ

Formació per par d'Umbrella a l’equip del client per a la gestió integral del portal web i l'ús de totes les seves possibilitats.

Preus


Fins a 15 apartats

1.900€

Fins a 50 apartats

5.900€

*Preus sense IVA

Contacta amb nosaltres


Si vols rebre més informació sobre Desenvolupament Web dins el programa Kit Digital d’Acelera Pyme o sobre qualsevol altre de les solucions de digitalització que et podem oferir, contacta amb nosaltres a través del següent formulari:

  Nom i cognoms *

  Email *

  Telèfon *

  Empresa

  Estic interessat en: *

  Observacions

  Accepto rebre informació sobre les activitats, productes i serveis d’UMBRELLA DIGITAL PARTNER, SL

  Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])
  Responsable del tractament: UMBRELLA DIGITAL PARTNER, SL
  Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de marketing digital, disseny, desenvolupament web, publicitat i comunicació.
  Drets: Pot exercir els drets previstos als articles 15 a 22 del RGPD, que es recullen a la nostra política de privacitat.